Bridgestone -Battlax Hyper Sport S20-

Posted: joulukuu 16, 2011 in Moottoripyörän renkaat
Avainsanat:,
S20 mp rengas

Moottoripyörä renkaat – Bridgestone


Uutta sportti rengastasta pukkaa myös Bridgestonelta. Käytetty GP tekniikkaa.

Bridgestone tuo markkinoille uuden urheilullisen huippurenkaan Battlax hyper sport S20:n. Rengas on suunniteltu erityisesti 600-1300 kuutioisiin moottoripyöriin. Rengas kuuluu Bridgestonen hypersport luokkaan, johon kuuluu mm. edellinen huippurengas BT-016.

Suunnittelun tavoitteena oli vastata urheilullisen ajon vaatimuksiin käsiteltävyydestä märällä ja kuivalla kelillä kaiken tyyppisillä teillä ja kaikissa ajo-olosuhteissa: matka-ajo, mutkittelevat maantiet, kaupunkien kadut ja moottoriradat. Renkaaseen on käytetty motoGP:stä saatuja hyviä kokomuksia.

“Uuden S20:n testitulokset osoittavat, että Bridgestone pystyy hyödyntämään MotoGP-tekniikoita maantieajoon suunnitelluissa renkaissaan. Toistaiseksi S20 on kaikista tuotantorenkaista lähimpänä MotoGP-renkaita, joten se hyötyy eniten Bridgestonen MotoGP-menestyksestä”, kertoo Vincent Van Houtte, Manager Motorcycle Tyre Products, Bridgestone Europe.

Battlax Hyper Sport S20 on parempi ja laajempi kosketuspinta kaikilla kallistuskulmilla. S20 on bt016 verrattuna paljon parempi käsiteltävyydeltään märällä ja kuivalla tienpinnalla. Valmistaja kertoo, että rengas kestää ja on pitkäikäinen. Renkaan rakenteessa on hyödynnetty Bridgestonen MSB (Mono-Spiral Belt) ja HTSPC (High Tensile Super Penetrated Cord) tekniikoita.

S20:n pintakuviossa on urat, jotka suoristuvat kulutuspinnan keskiosassa, parantaen kaarreajoa kallistuksen ollessa loiva, varsinkin ajettaessa kaarteeseen. Eturenkaassa kylkiurat ylettyvät olka-alueelle, mikä parantaa kosketustuntumaa syvissä kallistuksissa ja pitoa märällä sekä kuivalla. Takarenkaan leveät urat tarjoavat luotettavan pidon märällä.

HINTAVERTAILUUN KEVÄÄLLÄ 2012. ODOTETAAN, ETTÄ NETTIKAUPAT SAAVAT RENKAAT TOIMITUKSEEN!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s