MP rengasvalmistajat

Moottoripyörän rengasvalmistajat

ANLAS – http://www.anlas.com.tr/

Made in Turkki. Turkkilainen rengasvalmistaja ANLAS valmistaa scootterin ja mopon renkaita. Valikoimasta löytyy perusrenkaita ja valkoreunaisia mopon renkaita. Joukkoon mahtuu myös Scooter Cross, eli scootterin rengas metsäretkille.

AVON – http://www.avon-tyres.co.uk/
Avon on Brittiläissyntyinen rengasvalmistaja. Avon valmistaa auton ja moottoripyörän renkaita. Vuonna 1997 Cooper Tire & Rubber Company osti Avonin, joten se on nykyään Jenkkien omistuksessa. Avon valmistaaa suhteellisen laadukkaita moottoripyörän renkaita laidasta laitaan. Löytyy customia, sportia, touringia. Kaikki Avon moottoripyörän renkaat listattuna suomeksi – http://mprenkaat-store.com/moottoripyoran_renkaat_avon.php

BRIDGESTONE – http://www.bridgestone.fi/
Bridgestone on Japanilainen globaalisti toimiva rengasvalmistaja. Bridgestone valmistaa laadukkaita moottoripyörän renkaita. Esimerkiksi Battlax sarjan renkaat ovat voittaneet useita rengastestejä ja ne on valittu useiden moottoripyörän alkuperäisrenkaiksi.

CONTINENTAL – http://www.continental-tires.com/
Saksalainen kovaluu! Continental on laadustaan tunnettu rengasvalmistaja. Continental valmistaa renkaita useisiin moottoripyörä malleihin; crossit, kyykyt, matkapyörät ym ym..

DUNLOP – http://www.dunloptires.com/en-US/tires-home
Dunlop on Goodyearin omistama rengasmerkki. Goodyear osti Dunlopin vuonna 1999. Dunlop valmistaa moottoripyörän renkaita laidasta laitaan. Laatu on pääosin hyvää.


HEIDENAU
MAXXIS
METZELER
MICHELIN
MITAS
PIRELLI
SAVA
SHINKO

Päivitetään tarkempia tietoja myöhemmin..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s